Polyurethaan & Polyurea

Spray- en gietmachines

B&J Polyurethaan Techniek BV is de specialist op het gebied van (na-)isoleren en coaten met Polyurethaan. Door onze langdurige samenwerking met Gusmer beschikken wij over unieke PUR-kennis en expertise. B&J Polyurethaan Techniek heeft de vertegenwoordiging van GAMA PUR spray- en gietmachines.

GAMA biedt vooruitstrevende machines voor iedere toepassing:


• Easyspray, compacte mobiele PUR-machine, uitermate geschikt voor kleine reparaties en coating.
• Pneumatische machine, ideale spraymachine voor het isoleren van vloer en kruipruimte.
• Hydraulische machine, robuuste machine voor grote coating- en isolatiewerkzaamheden
• Variabele machine, high end machine die elke Polyurea of Polyurethaan kan verspuiten.

De machines kunnen worden voorzien van een datalog systeem wat door middel van USB eenvoudig kan worden uitgelezen.

Naast de PUR-machine zelf behoren een vatpompenset, verwarmd slangpakket en spuitpistool tot de basisuitrusting.

Turn-key inbouw in aanhanger

B&J is daarnaast gespecialiseerd in het turn-key inbouwen van PU installaties inclusief generator en compressor in een aanhanger of vrachtauto. De door B&J ontwikkelde PUR-slanghaspel waarmee tot 93 meter verwarmd slangenpakket opgerold kan worden is daar een voorbeeld van.

Onderhoud en Service

Naast de verkoop en technische ondersteuning voeren wij ook onderhoud en service uit aan de machines. Dit doen wij vanuit onze vestiging in Gieten en met onze mobiele servicewagen die centraal in Nederland is gestationeerd.

B&J beschikt over een uitgebreid onderdelenmagazijn van waaruit wij u snel van essentiële vervangingsonderdelen kunnen voorzien.

Ook geven wij cursussen en trainingen on the job over (na)isolatie, spuittechnieken, klein onderhoud en het verhelpen van storingen.

B&J Polyurethaan Techniek BV is de specialist op het gebied van (na)isoleren en coaten met Polyurethaan. Door onze langdurige samenwerking met Gusmer beschikken wij over unieke PUR-kennis en expertise. B&J Polyurethaan Techniek heeft de vertegenwoordiging van GAMA PUR spray- en gietmachines.